Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Service Lemvig, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Nye bilafgifter fra 3. oktober

Se Volkswagens eksempler på, hvad forskellige modeller kommer til at koste, når de nye afgifter er vedtaget.

Din DAB bilradio virker stadig efter 1. oktober.

Hvis du hører til dem, der har radiolytning som en del af din rutine, når du kører i bil, har du måske overvejet, hvad der sker, når op til 400.000 DAB radioer ikke virker mere.

Med blogger og Polo på Tysklands-tur

Livsstilsbloggeren Nicolai Klingenberg er jævnligt at finde her på vores nyhedsside i forbindelse med prøvekørsel af forskellige Volkswagen modeller.

Flere tests af den nye Polo

De danske motorjournalister har kastet sig over prøvekørsel af den nye Volkswagen Polo - og der er stor enighed om, at den er et pletskud.

First drive - Volkswagen Polo

Blog om Biler har sat sig bag rattet af den nye Volkswagen Polo i Tyskland – og journalisten mener at bilen leverer varen, præcis som han forventede.

Med Golf GTE på søndagstur

Bilmagasinets to muntre udsendte - Tobias og Frederik - har denne gang haft fingrene i en af vores hybridmodeller.

T-Roc - Få det sidste nye direkte i din mailboks

Tidligere på ugen kunne du læse om Volkswagen T-Roc her på nyhedssiden. Er du blevet nysgerrig og vil du følge med i det sidste nye, kan du tilmelde dig nyhedsmailen her.

På søndagstur i Arteon

Bilmagasinets to unge bilglade Køgedrenge har denne gang været på søndagstur i vores seneste nyhed - og har svært ved at styre deres begejstring.