Forbered din vinterferie og få en god tur

Når du forbereder din kør selv-vinterferie til udlandet, er der en del regler, der adskiller sig fra de danske, og som du skal være opmærksom på.

Spørgsmålene kan være mange mens bilen pakkes og der gøres klar til et af årets højdepunkter: Hvilke papirer skal du huske at medbringe? Hvor skal der betales motorvejsafgifter - og hvor meget? Er der særlige regler for sikkerhedsudstyr i de forskellige lande? Grundig forberedelse er nøglen til en herlig vinterferie med familien, vennerne og bilen. 

FDM giver en række gode råd til, hvordan du får en sikker og behagelig oplevelse, hvis du skal på kør selv-vinterferie. I artiklen finder du blandt andet et link til en kø-prognose, så du kan manøvrere udenom de værste trafikpropper undervejs. Siden opdateres løbende.

Vejhjælp, hvis det utænkelige skulle ske

Skulle det utænkelige ske, at din Volkswagen ikke vil køre videre, så ring til Volkswagen Vejhjælp på telefon 80 20 30 50 (personbiler) eller 80 20 30 80 (erhvervsbiler). Vi er klar til at finde en løsning. Og vi nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer vi også gratis lånebil, alternativ transport og hotel, så du kan fortsætte ferien, selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager vi os selvfølgelig også af. 

Eneste betingelse for Volkswagen Vejhjælp er, at dit seneste service er sket hos en autoriseret Volkswagen Servicepartner.

Vi ønsker dig en god og sikker vinterferie.

 

Læs hele artiklen fra FDM her

Læs alt om Volkswagen Vejhjælp 

Se vores udvalg af gadgets til din skiferie