Pitstop for bilinteresserede: Autostadt i Wolfsburg

Hvis du mangler en grund til at holde en ekstra pause, når du kører syd- eller nordpå af de tyske motorveje, har vi et forslag her.

Autostadt er et oplevelsescenter for både store og små, der interesserer sig for biler, teknik og arkitektur, eller som vil have en ekstra oplevelse. Eksempelvis optræder det verdensberømte Cirque de Soleil i forbindelse med Autostadt Summer Festival frem til og med 20. august. Vi giver dig her lidt praktiske oplysninger, som du kan benytte, hvis du vil have ekstra krydderi på sommerferie-turen. 

Åbningstider:

Hver dag fra 9:00-20:00 i sommersæsonen, 9:00-18:00 i vinterperioden.

Priser:

Det koster omregnet i danske kroner ca. kr. 100,- for voksne og det halve for børn. Deri er medregnet en busrundtur på fabriksområdet af knapt en times varighed. Rundturen med tysk guide starter hvert kvarter i tidsrummet fra 9:15-16:00 – og kun på hverdage. Der er enkelte daglige rundture med engelsk guide. Der kan købes forskellige former for rundvisninger. Spørg ved billetsalget - eller send e-mail til service@autostadt.de.

Forudbestilling:

Grupper kan med fordel forudbestille indgangsbilletter for at undgå ventetid. Fabriksrundtur kan ikke forudreserveres.

Restauranter:

6 restauranter/cafeer (ekskl. Ritz-Carlton) findes på området. Alle er åbne fra 11:00-20:00. Flere åbner allerede kl. 8:00 – og andre lukker først kl. 23:00.

Butikker:

Der er tre butikker med hhv. souvenirs, reservedele og tilbehør. De har alle åbent fra 9:00-20:00.

Overnatning:

Wolfsburg og omegn har mange overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser fra vandrehjem til luksushoteller. Reservation foretages gennem turistbureauet. (www.tourismus-wolfsburg.de)

Læs mere