Læs det nyeste fra Volkswagen i VieW online

Aktivitetsniveauet er højt hos Volkswagen - og du kan holde dig opdateret i den seneste udgave af kundemagasinet VieW.

Meget af denne udgave af kundemagasinet VieW står i Volkswagen T-Roc's navn. I en omfattede artikel kommer du helt tæt på alle detaljer i denne længe ventede model, som allerede har vakt stor opmærksomhed hos den danske og udenlandske presse.

En del af de mange designmæssige features i den nye T-Roc er farvekombinationsmulighederne. Hører du også til dem, der overvejer at droppe den mere almindelige farve til din næste bil, er der inspiration at hente i VieW. Redaktionen har nemlig været en tur i Tyskland og haft en farvesnak med den ansvarlige vor Volkswagens farvepalette. 

Det er også blevet til et møde med Pernille Harder, der til dagligt slår sine fodbold-folder både på landsholdet og hos VfL Wolfsburg.

Ekstra plads til enten hverdag eller friluftsliv

En af vores andre - i bogstaveligste forstand - store nyheder, Tiguan Allspace, har også fundet spalteplads i kundemagasinet. Og har du hang til store fritidsorienterede biler, vil du sikkert også kaste dig over en artikel, som omtaler en helt ny Volkswagen California XXL konceptbil, som er baseret på Crafter og som er på trapperne allerede i 2018.

Alt i alt - en masse spændende læsestof om biler, teknik og praktik, som du kan hygge dig med i en ledig stund.

Læs VieW online