Volkswagen Classic Meet 2018

Er du den stolte ejer af en Volkswagen, som har mere 25 år eller mere på bagen, eller har du blot hang til flotte fine klassiske biler, skal du sætte kryds i kalenderen den 15. - 17. juni.

I år finder Volkswagen Classic Meet sted i Haderslev, og vi forventer at arrangementet bliver lidt af et tilløbsstykke. Tidligere arrangementer har tiltrukket næsten 100 deltagere fra det meste af Europe. Udover flotte klassiske biler, byder Volkswagen Classic Meet på masser af aktiviteter, underholdning ved blandt andet Christian Grau og så selvfølgelig masser af bilsnak og hygge med andre Volkswagen fans.

Tilmeld dig inden 1. marts og deltag i konkurrencen om et gratis træf

Hvis du tilmelder dig inden den 1. marts, deltager du automatisk i konkurrencen om et gratis træf, ølbilletter og en fed Classic Meet merchandise pakke. Så skynd dig at tilmelde dig.

Følg med på Facebook

Du kan holde dig orienteret på Volkswagen Classic Meet Facebook side, der løbende opdateres med de seneste nyheder om arrangementet. Desuden kan du få mere information på Volkswagen Classic Meet's fine nye hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig.

11e68b79-c102-4dfd-9d45-9d2eceb3e1df_636540233196604897.jpg

Volkswagen Classic Meet's Facebook side

Volkswagen Classic Meet's hjemmeside