Hvis uheldet er ude, er det dig, der bestemmer

Vinteren er over os og risikoen for buler er betydeligt større end normalt. Det samme er risikoen for at miste overblikket, hvis uheldet er ude. Her får du nogle nyttige tips.

I kampens hede er det nemlig vigtigt, at du vælger det rigtige værksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Vores pladeværksted er godkendt af Volkswagen-fabrikken til at udbedre alle typer skader. Og vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Vi arbejder sammen med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du stadig vælge, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Læg vores folder i dit handskerum

Vi har udarbejdet en lille praktisk folder, som du med fordel kan downloade og printe, hvis du klikker på billedet. Så kan du altid have folderen klar i dit handskerum i tilfælde af et uheld. 

Vejhjælp

Du er dækket af Volkswagens meget omfattende Vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. Læs mere om Volkswagen Vejhjælp her.

eb499998-3906-47ac-9058-e92089d096a8_635507070215792457.jpg

Vi hjælper dig selvfølgelig med at udfylde skadesanmeldelsen, og vi har også en lånebil klar mens din bil er på værksted.

Få flere gode råd af vores medarbejdere

Flere vinterråd

Tidligere på vinteren bragte vi en artikel her på nyhedssiden, som gav en række gode råd til, hvordan du bedst muligt kan forbere din Volkswagen og dig selv på turene ud i vintervejret.

Læs artiklen

Og så måske det bedste vinterråd af dem alle: Kør forsigtigt!