Kvalitet er ikke værd at gå på kompromis med

Med Volkswagen Prismatch er du garanteret, at vi matcher ethvert skriftligt tilbud på service af din Volkswagen, hvis tilbuddet er givet af et værksted, der ligger højst 40 km fra vores adresse.

Vi er klar til at matche prisen på det tilbud, som du har fået fra en uautoriseret forhandler, såfremt at tilbuddet indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og Volkswagens norm, og det skal være baseret på originale Volkswagens reservedele og anbefalede væsker/olier.

Hvordan fungerer Volkswagen Prismatch

Fremlæg det tilbud du har modtaget på service af din Volkswagen, til en autoriseret Volkswagen Partner, så matcher vi tilbuddet, hvis tilbuddet:

  • Er på skrift
  • Ikke er ældre end 14 dage
  • Er indhentet max. 40 km fra vores adresse
  • Indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og Volkswagen norm
  • Er baseret på originale Volkswagen reservedele og anbefalede væsker/olier

Service hos os? – så får du også Volkswagen Vejhjælp

  

 

Når vi servicer din Volkswagen, så får du også Volkswagen Vejhjælp. Din Volkswagen hører til blandt de mest pålidelige biler, men skulle det alligevel ske, at bilen går i stå, kan du trække på Volkswagen Vejhjælp, der rykker ud med hjælp 24 timer i døgnet både i Danmark og i udlandet.

Hvem er dækket?

Volkswagen Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som Volkswagen-ejer, uanset hvor og hvornår du har købt din bil. Har du købt din nye Volkswagen hos en autoriseret Volkswagen forhandler i Danmark følger Volkswagen Vejhjælp automatisk med fra start. Har du købt din Volkswagen et andet sted, er tilbuddet betinget af, du får udført de anbefalede service på din Volkswagen hos et autoriseret Volkswagen værksted. Samtidig forudsættes det, at alle anbefalede reparationer udføres.

Hvis du har spørgsmål til Volkswagen Prismatch eller Volkswagen Vejhjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Bestil tid til service

Kontakt os