Volkswagen Caddy - Hundens nye ven

Se vores "hundebil" - en Caddy specielt indrettet med tanke på vores 4-benede venner. Den kan blandt andet opleves, når vi er med på Fyns Dyrskue den 15-17. juni.

Har du ikke planer om at tage til Fyn, er der flere andre muligheder. I løbet af 2018 kan hundebilsversionen af Volkswagen Caddy nemlig ses rundt omkring på landets øvrige dyrskuer samt på hundeudstillinger, hundens dag i Tivoli, Store hestedag, sociale medier m.m.

Vaskeægte hundebil

Opbygningen af denne specielle Caddy er blandt andet et resultat af diverse hundeentusiasters idéer, som er finpudset og udført af de professionelle og erfarne fagfolk fra Bentzen Autokaross. Og så er der selvfølgelig også tænkte på chaufføren. Fx med 4-vejs justerbart rat, højdejusterbart førersæde med justerbar lændestøtte, fartpilot og Bluetooth, som er standardudstyr. Så både hund og ejer vil nyde godt af Caddys høje komfort og kvalitetsniveau.


56f76cf1-5f7c-48f6-92fa-d761a17ddcfa_636614683173804361.jpg

På Volkswagen Erhvervsbilers hjemmeside kan du finde en artikel, hvor du kan læse meget mere om denne hundevenlige Volkswagen Caddy.

Læs artiklen