Alt om varebiler: Varebiler kører på livsfarlige dæk

Når vintervejret for alvor sætter ind, er det vigtigt at tænke op din og dine medtrafikanters sikkerhed. Også når du kører i varebil.

Det er snart mange år siden, at det blev almindeligt at skifte til vinterdæk på personbiler. Med varebilerne står det tilsyneladende anderledes sløjt til. Ifølge en artikel i online magasinet Alt om varebiler kører op imod 50% af alle varebiler på de danske veje rundt på sommerdæk i vinterhalvåret. En farlig cocktail - specielt hvis der opstår en uforudset situation. Det er føreren af bilen, der holdes ansvarlig, hvis der sker en ulykke. 

Læs artiklen

Få et godt tilbud og send dine folk og dig selv sikkert ud i vintertrafikken

De første glatte veje kommer tit som en overraskelse, så vær i god tid for at gøre kørslen for dig og dine eventuelle medarbejdere mere sikker. Det behøver ikke at koste en bondegård. Vi har nemlig nøje udvalgt vores leverandører, så vi kan levere kvalitets vinterdæk, der passer til præcis dit behov - og til en konkurrencedygtig pris. Tak en snak med vores tilbehørsafdeling og kom sikkert afsted, inden det glatte føre melder sig.

Kontakt vores tilbehørsafdeling