Job og karriere hos Tang Biler Lemvig

Hos Tang Biler samler vi på gode medarbejdere. 

Bilbranchen er i en rivende udvikling med nye teknologier, stadig stigende krav fra omverdenen og et skærpet fokus på altid at have kunderne i centrum. Det betyder, at vi har brug for dygtige og servicemindede medarbejdere, som har lyst til at tage del i den spændende udvikling og bidrage til at fastholde Volkswagen som et af de førende brands på det vestjyske bilmarked. 

Vil du være en del af holdet? Send en uopfordret ansøgning!

Send uopfordret ansøgning

Ledige stillinger:

Automekaniker til Volkswagen Service Lemvig.

Da en af vores dygtige mekanikerer/tekniker flytter fra landsdelen for at læse videre, søger vi ny mekaniker/tekniker med start fra ca 1 august, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

 

Vil du være vores nye Automekaniker?

Hos Volkswagen Service Lemvig, servicerer vi Volkswagen. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive det af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø - uanset om du har brug for hjælp fra salgsafdelingen eller vores velfungerende reservedelslager, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj. Som del af et, af landets største forhandlernetværk vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere, og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange modeller.

 

Din profil

Din profil vigtigst af alt er, at du har en udpræget kvalitetssans og arbejder struktureret, disciplineret og kan arbejde i et til tider hektisk miljø, hvor teamsamarbejde går forud for alt andet. Du er den type, som lige giver den en ekstra skalle og har lyst til at gøre en forskel for de kunder, som besøger os. Du er nemlig ambitiøs på både dine egne og Volkswagen, så både du og kunderne får en succesoplevelse.

Det vil være en fordel, hvis du kan sætte kryds ved nedenstående:

 • Er udannet automekaniker 
 • Kendskab til VW, Audi, ŠKODA eller SEAT er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, og tilbyder løbende uddannelse. Blandt andet indenfor el- og hybridbiler
 • Er fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver samt at yde en ekstra indsats i travle perioder
 • Er serviceminded, ansvarsfuld og kvalitetsbevidst
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Er fagligt kompetent
 • Arbejder med kunden i fokus
 • Besidder minimum gyldigt kørekort B
 • Er god til arbejde selvstændigt og i et team
 • Kan holde hovedet koldt, også når det går stærkt
 • Brænder for god kvalitet og har faglig stolthed med på jobbet hver dag

 

Gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver

Hos Volkswagen Service Lemvig, gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Mulighed for at arbejde med et af Danmarks stærkeste brands. Du bliver en vigtig del af vores mekaniske team på en travl og nytænkende arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde i et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt topprofessionelle kolleger, der sætter en ære i at levere kvalitet både over for kunderne og for dig.

Vi tilbyder naturligvis en løn efter kvalifikationer, pension, fritvalg, sundhedsforsikring samt overenskomst.

 

Lyder det som noget for dig?

Kan du se dig selv i denne stilling så skynd dig at sende din ansøgning til  jatho@tangbiler.dk, mærket ”Automekaniker”. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Thomsen på telefon 2785 5615.

Vi glæder os til at høre fra dig.