En landeplage fra starten

Det er hvad VOTY kalder den kommende varebil ID. Buzz Cargo efter den første prøvetur.

ID. Buzz har gennem de sidste mange uger tiltrukket sig megen opmærksomhed i de københavnske gader, hvor journalister og Volkswagen-forhandlere fra hele verden har testkørt Volkswagen Erhvervsbilers nye futuristiske og elektriske rugbrød. Og den har gjort indtryk i en sådan grad, at den i går på den internationale transportudstilling, IAA i Hannover, blev kåret til ”International Van of the Year 2023”. 

Volkswagen Erhvervsbilers danske direktør, Ib Jakobsen, er naturligvis stolt på mærkets vegne:

”At ID. Buzz Cargo er kåret til ”International Van of the Year 2023” er prikket over i’et. Vi var så heldige, at København blev udvalgt til værtsby for den internationale præsentation af ID. Buzz og Buzz Cargo, og det har affødt en enorm opmærksomhed for modellen. Vi og vores forhandlere har aldrig oplevet en så intens interesse for en ny model, og dens appeal favner bredere, end nogen model vi har haft tidligere.
Volkswagen Erhvervsbiler er med ID. Buzz Cargo for alvor stemplet ind i den elektriske omstilling af erhvervslivets flåder. Vi glæder os til at introducere den for danskerne til januar 2023."

ef19c555-b62e-449e-a46d-af183b926683_637993496154989740.jpg

Du kan allerede nu se hvordan de danske journalister tager imod den nye ID. Buzz og ID. Buzz Cargo. Fx. Varebiler og Transport's online medie VOTY.

Se omtalen her

Oplev ID. Buzz Cargo