Privatleasing af dynamisk crossover til en skarp pris

T-Roc har ikke bare en stærk karakter. Den hjælper dig - og dine medpassagerer, så I kan komme fra A til B, sikkert og behageligt, dag som nat, til hverdag og på ferie.

Vælger du at privatlease den populære og karakterfulde crossover, kan du blive kørende i T-Roc Life* i 2 år fra kr. 3.199,- pr. måned og med en førstegangsydelse på kr. 10.000. 

Hvorfor ikke bare prøve den?

En crossover som T-Roc indbyder til en prøvekørsel. Du skal nemlig både opleve det opdaterede design, den digitaliserede førerplads og en bil, som er praktisk i din dagligdag. Med en række assistentsystemer, der hjælper dig i din kørsel og trådløs forbindelse til din smartphone med App-Connect, kommer du godt på vej.

Se privatleasingpriser

Kontakt os

*T-Roc Life 1,0 TSI. Forbrug v. bl. kørsel: 16,7 km/l. CO2-udslip: 135 g/km. Fra 3.199 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 10.000 kr. Samlet pris i bindingsperioden (24 mdr.) fra: 87.376 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.) fra: 48.988 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, halvårlig CO2-ejerafgift og overkørte kilometer. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Den viste bil er en T-Roc R-Line. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.