ID.-familien. Elbiler bygget fra bunden

Volkswagen har en hel familie af elbiler, så du og din familie kan få præcis den elbil, I drømmer om. Lige fra den kompakte ID.3 til ID.4, ID.5 og den store ID. Buzz.

De er alle bygget på samme platform, så uanset hvilken model du vælger, får du komfortabel kørsel, intuitiv betjening og løbende softwareopdateringer. ID. familien er til alle - uanset hvilken størrelse din familie har. En elbil skal nemlig være tilgængelig uanset behov. Alt det vil vi gerne fortælle mere om her på vores nyhedsside.

Udelukkende til elbiler

Det er nemt at se, at Volkswagens nye generation af elbiler deler DNA i designet. Men de er faktisk også meget ens bag de flotte linjer. ID.3., ID.4, ID.4 GTX, ID.5, ID.5 GTX og ID. Buzz har nemlig samme teknologiske platform. Hvor elbilerne e-up! og e-Golf er baseret på biler med forbrændingsmotor, er MEB-platformen udelukkende udviklet til elbiler. 

Både til små og store biler

ID.-familien er bogstaveligt talt bygget fra bunden: Det store batteri er under gulvet, så der er maksimal plads i kabinen, elmotoren sidder direkte på akslen, og al elektronik er smart integreret, så det bl.a. er muligt at opdatere software over-the-air.

9f6eebec-870a-4cf4-a4e8-92527c193290_638125694235789628.jpg

Og ikke mindst er den modulopbyggede platform fleksibel, så den kan anvendes til både små og store elbiler. 

Se fordelene ved MEB platformen

Følg med her

Hvis du vil følge med i det sidste nye om ID. familien og fremtidens elektriske mobilitet, kan du tilmelde dig Volkswagens særlige nyhedsbrev om emnet. Og så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte en af vores lokale rådgivere om emnet.

Tilmeld nyhedsbrevet

Kontakt os